Etapa echipelor vizitatoare

Duminica 17 Septembrie 2017, ora 11,00, teren sintetic Copou, Liga 2 fotbal feminin, etapa 1:

Navobi Iasi – Real 2 Craiova 1-6 (1-4)

Pentru Navobi a marcat Teodora Placinta (min.21)

Navobi Iasi, vicecampioana nationala la fotbal feminin si finalista de anul trecut a Cupei României, datorita problemelor financiare a trebuit sa se înscrie in Liga secunda, cu scopul de a reconstrui echipa. Cu un staff nou, format din antrenorii Cristian Amironesei si Robert Ambrosie, tânăra echipa ieseana a intalnit, in prima etapa, in Dealul Copoului, formația Real Craiova. Cu un lot mult mai experimentat si cu jucătoare ce evoluează la prima echipa, oltencele s-au impus cu un scor de set la tenis, 1-6.

Fără cateva jucatoare de baza, Cojocaru, Caia, Vasilica, Rognean, Proca si Deca, moldovencele, conduse excelent din teren de veterana Teodora Placinta, au etalat un joc frumos, cu o posesie superioară si cu o idee clară de joc, însă nu au putut trece de pragmatismul adversarelor care au punctat pe greselile gazdelor, in special pe faptul ca au trimis in teren multe jucatiare ce se aflau la prima participare in Liga.

Partida a fost condusa foarte de bine de brigada de arbitri compusă dinVlad Baban, Ana Puscasu si Adrian Condurache.

 

„Scopul nostru este sa reconstruim echipa din jucatoarele tinere pe care le avem legitimate la club, din aceasta pricina nu ne interesează acum rezultatele, desi, chiar daca Craiova a castigat meritat, scorul cu care am pierdut partida, este unul nedrept, dupa cum am jucat. Dorința noastra este sa creștem de la antrenament la antrenament si de la meci la meci. Mai avem inca mult de muncit sa ajungem la performanțele din anul trecut!” (Cristian Amironesei – antrenor Navobi)

„Am castigat partida datorita experienței fetelor noastre care au deja 2 ani in Liga secunda. Scopul nostru este de a creste jucătoare pentru prima echipa. Felicit fetele de la Iasi care vor avea un cuvânt greu de spus in viitor!” (Fane Vaduva – președinte Real Craiova

Echipa Navobi: Sighiartau, Zamfir, Palaghia, Nistor, Capra, Corduneanu, Butnaru, Radu, Placinta (cap.), Petrescu, Grigoras
Rezerve: Patrona, Ciobanu, Panita, Prodan, Albert, Proca

Celelalte rezultate:
Onix Ramnicu Sărat – Universitatea Galati 1-4

Măgura Bacau – Selena Constanta 1-4

Armonia Fălticeni – Viitorul Reghin (amânat)

Următoarea partida Navobi va juca pe 01 Octombrie in deplasare la Selena Constanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *