Flash interviu cu căpitanul echipei Nina Anca

Flash interviu cu căpitanul echipei ​Nina Anca:


NVB: Nina, ma bucur sa ne revedem dupa performanta extraordinara realizata in campionatul trecut. Cum a fost?

Nina Anca: Am incheiat campionatul trecut asa cum mi-am propus impreuna cu toata ‘’suflarea’’ navobista pe un binemeritat loc doi in Superliga feminina de fotbal si ca finalista a Cupei Romaniei si spun binemeritat pentru ca am muncit din greu pentru aceste performante, iar cand muncesti cu toata fiinta si daruirea, rezultatele nu au cum sa nu apara. A fost cea mai mare performanta obtinuta in cariera mea de jucatoare de fotbal si acest lucru se datoreaza si echipei Navobi, iar cu aceasta ocazie vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost implicati in acest proiect.

NVB: Care au fost atuurile echipei in otinerea acestor frumoase performante?

N.A. : Munca multa, unitate de grup si determinare, de fapt contributia intregii ‘’echipe’’ Navobi Iasi.

NVB:  Cum ai reusit in calitate de capitan de echipa sa iti mobilizezi colegele din teren?

N.A. Datorita experientei mele ca jucatoare, dar si din aceasta postura, de capitan la echipele la care am activat in trecut si prin multa comunicare, ‘’mama intelepciunii’’, as denumi-o.

NVB: Zilele acestea ai fost convocata la echipa nationala a Romaniei. Cum ai primit vestea?

N.A. Vestea m primit-o destul de surprinsa, pentru ca intentionam ca din sezonul urmator sa fac pasul spre antrenorat, fiind pe cale sa semnez cu o echipa din Bucuresti, dar din acest moment lucrurile vor sta diferit in ceea ce ma priveste. De asemeni, aceasta convocare am primit-o cu lacrimi de fericire pentru ca imi doresc enorm sa reprezint Romania in competitiile de fotbal feminin si nu vreau ca aceasta sansa sa treaca pe langa mine, de aceea voi munci din toate puterile si cu multa daruire si am sa incerc sa-mi consolidez locul in echipa nationala. Si inca ceva: vreau sa multumesc, in acest context, atat staff-ului Navobi cat si antrenorului echipei nationale, dl. Mirel Albon, pentru aceasta oportunitate.

NVB: Tocmai ne-ai marturisit ca intentionai sa devii antrenor. Acum, ca lucrurile au luat o alta directie, ce planuri ai? Vei continua sa joci pentru Navobi Iasi?

N.A. Intr-adevar, convocarea la lotul national imi schimba radical planurile pe care mi le facusem la incheierea precedentului campionat.Dar, cum nimic nu este intamplator, iata ca, si de aceasta data s-a adeverit acest lucru. Deocamdata, vreau sa fac o impresie buna la reprezentativa Romaniei, sa-mi pun in practica experienta acumulata si datorita antrenorilor cu care am colaborat si imi propun ca de acum inainte sa fiu convocata de fiecare data, pentru ca acesta este visul meu si vreau sa-l consolidez.
Referitor la echipa de club, am oferte bune din campionatul intern, dar voi lua o decizie finala cand ma voi intoarce din turneul cu ‘’nationala’’.

Multumim, Nina. Iti uram mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *