Liga 1 la linia de start!

In acest weekend se va da starul Ligii I la fotbal feminin. Fara vicecampioana Navobi Iasi, care din motive financiare s-a inscris in LIga a II-a, cele 10 formatii care vor lua startul in noul sezon, au intrat in febra primei etape. Daca Olimpia Cluj, la care va juca si ”navobista” Elena Raduc, nu are inca adversar in Romania care sa-i incurce socotelele pentru castigarea titlului national, pentru locuirle 2 si 3 de pe podium se vor bate cateva echipe care s-au intarit in pauza competitionala. Este vorba de CFR Timisoara, Heniu Prundu Bargaului, ASA TG Mureș si Vasas Femina Odorheiul Secuiesc, la care va juca ex-ieseanca Nadia Colesnicenco.

De cealalta parte, lupta pentru evitarea retrogradarii va fi aspra, Fortuna Becicherecul Mic fiind una dintre formatiile care va da piept cu fotbalul adevarat din Liga I si va vedea ce inseamna sa joci cu adversari puternici si se va lupta pentru mentinerea in Liga I cu Real CRaiova si  Fair Play Bucuresti, la care va juca capitanul iesencelor Nina Anca si care a evitat, in ultimii 3 ani, 3 retrogradari la mustata, datorita circumstantelor financiare ale altor echipe.

Alexandria, intarita cu fostele jucatoare de la Navobi,  Abalasei Mirela, Ana Maria Vasile si Petrisor Rodica, va fi probabil surpriza frumoasa a campionatului. Echipa din Targoviste, antrenata de Mihai Tataranu, probabil ca va fi arbitrul campionatului, avand un lot exoperimentat si care are evolutii foarte bune acasa. Alte doua jucatoare, care au fost de baza la Navobi, Loredana Nica si Monica Bentoiu vor evolua in Liga a 2-a, la Universitatea Galati, echipa care a reusit sa le legitimeze fara acordul echipei Navobi.

Iata programul primei etape:

Liga I Feminin – Meciurile Etapei 1
Sep 2, 2017 11:00 ASA 2013 Targu Mures – CSS Târgovişte
Sep 2, 2017 11:00 Universitatea Alexandria – Vasas Femina Odorhei
Sep 2, 2017 11:00 Fortuna Becicherecu Mic – CFR 1933 Timisoara
Sep 2, 2017 11:00 Heniu Prundu Bargaului – Clubul Sportiv Real Craiova
Sep 3, 2017 11:00 OLIMPIA 1 U.T. CLUJ – Asociația „Fotbal Club Fair-Play”

 

Liga secunda va incepe pe 17 septembrie. Uram mult succes tuturor formatiilor inscrise in campionat si asteptam cu interes evolutia echipei Navobi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *