Se da startul in Liga secunda

In aces weekend se da startul ligii secunde la fotbal feminin, care cuprinde 2 serii a cate 8 echipe. In seria 1, favoritele la promovare sunt Selena Constanta, Universitatea Galati si Navobi Iasi. In seria a doua, lupta pentru promovare se va da intre Independenta Baia Mare, Piros Security si Olimpic Star Cluj.

Navobi Iasi, inscrisa in Liga a doua datorita problemelor financiare, va intalni pe teren propriu, tanara si ambitioasa echipa din Craiova, la care joaca mai multe componente ale loturilor nationale de junioare. Noul staff al echipei priveste cu realism acest start de campionat:

”Echipa noastra se afla in plina reconstructie. Avem foarte multe jucatoare localnice tinere, talentate dar fara experienta competitionala. Probabil media de varsta este de 17 ani. Cred ca in acest context oltencele sunt favorite la meciul de duminica, insa vom incerca sa suplinim lipsurile prin atitudine si munca pana la sacrificiu. Cu siguranta ca va fi o partida interesanta.” (prof. Cristian Amironesei, antrenor Navobi Iasi)

De cealalta parte, Fane Vaduva, presedintele de la Real Craiova a declarat: ”Avem foarte multe jucatoare legitimate la club si din acest motiv avem inscrise 3 echipe in cele 3 competitii organizate de FRF, pentru a da ocazia fetelor sa creasca prin adversitate si prin jocuri. Nu ne intereseaza in mod special rezultatele ci sa crestem fete pentru prima echipa. Jocul de la Iasi va fi unul pe care il anticipez disputat si plin de fair play, iar echipa cea mai buna sa castige!”

Meciul se va disputa pe terenul sintetic din Copou, duminica de la ora 11,00 si va fi condus de urmatoarea brigada de arbitri:

Arbitru: Baban Vlad – Iaşi
Asistent: Condurache Adrian – Paşcani
Asistent: Puscasu Ana – Iaşi

Dar iata celelalte meciuri:

Liga 2 Feminin – Meciurile Etapei 1
Sep 17, 2017 11:00 Magura 2012 Bacau – Selena SN Constanta 

Arbitru: Mavriche Sergiu – Bacău
Asistent: Dută George Bogdan – Bacău
Asistent: Apostu Alexandra Theodora – Bacău
Sep 17, 2017 11:00 Onix Ramnicu Sarat – Universitatea Galati

Arbitru: Fratila Adrian – VADU PASII
Asistent: Martinescu Bogdan Mihai – Buzău
Asistent: Sava Andreea Nicoleta – Maracineni

ACS Viitorul Reghin – Armonia Dolhesti (amanat)

 


Liga 2 Feminin – Seria a 2-a
Sep 17, 2017 11:00 Piros Security – CS Ineu
Sep 17, 2017 14:00 Olimpic Star Cluj – Ladies Targu Mures
Sep 17, 2017 14:00 OLIMPIA 2 U.T. CLUJ – Vasas 2 Femina Odorhei
Sep 23, 2017 15:00 SPORTING Lugas – Independenta Baia Mare

Mult succes echipelor participante in competitie!

Lotul Navobi Iasi 2017

Portari: Cojocaru Catalina, Sighiartau Andreea
Apărători: Zamfir Iulia, Vasilica Nadejda, Ciobanu Stefana , Nistor Diana, Bacauanu Bianca, Palaghia Ana, Butnărașu Ana, Scortanu Andreea, Cuibaru Nadejda
Mijlocasi: Deca Nicoleta, Corduneanu Mihaela, Butnaru Alina, Lupu Iustina , Plavanescu Natalia, Capra Cristina, Panica Bianca, Proca Ana, Soltoian Liliana
Atacanți: Petrescu Diana, Rognean Adina, Placinta Teodora, Grigoras Andreea, Dollorenzo Claudia, Ionescu Larisa, Băcăuanu Cosmina

Staff:

Antrenori: Amironesei Cristian, Ambrosie Robert, Comisu Sorin

Presedinte executiv: Ambrosie Cristian

Medic. Dr. Crivoi Petre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *