Selectie

Echipa de fotbal feminin CS Navobi, vrea sa faca o diferenta in lumea sportului. Inceputa in 2011, fara buget, aceasta a reusit sa treaca peste toate neajunsuri si sa fie pe un drum ascendent. Fetele din echipa, majoritatea eleve, studente sau angajate in diverse locuri, au pus mult suflet, au renuntat la confortul personal, au muncit din greu, s-au sacrificat ca sa aduca cinste orasului nostru. Si roadele incep sa apara. Vrem sa continuam pe acest drum ascendent spre victorie si progres. Pentru aceasta, ingredientul principal esti chiar TU. Desigur, pentru performanta este nevoie de antrenori dedicati, sponsori vizionari, sustinatori si parteneri consecventi, insa in primul rand este nevoie de fete pasionate de sport, de fotbal, care sa fie dispuse sa munceasca si sa isi depaseasca propriile limite pentru a fi mai mult, pentru a face performanta in SPORT si CARACTER. Daca esti una dintre aceste fete, vino la selectie!

Te asteptam in singura echipa de fotbal feminin care reprezinta orasul Iasi. Vino in echipa Navobi!

Navobi-Bucuresti 4-1 (6 sept (162)

Te asteptam la echipa de fotbal feminin C.S. Navobi Iasi pentru ca aici…

– Vei gasi un colectiv unit, antrenori profesionisti si vei putea face ceea ce iti place!

Revino pe siteul nostru pentru informatii actualizate despre zilele si orele de antrenament.   Ca sa aflati mai multe despre locatiile de antrenament al Clubului, cititi pe pagina de Facilitati.

PROGRAM selectie:

  • Luni si Miercuri orele 15,00
  • Sambata orele 09,00

Teren sintetic langa Sala Polivalenta (Podu Ros, in spate la Palas – Auchan, langa Hotel Sport)

img2

INFORMATII:

– prof. Adrian Ambrosie (Manager echipa) – 0742 499 479 (adi.ambrosie@gmail.com)

– Antrenor: prof.Cristian Amironesei (antrenor la echipa de junioare si Navobi 2) –  tel. 0744.599.296 (amironeseic@yahoo.com)

A3 Junioare 2005 -2010

Navobi selectie 2016 cl 5-8

 

 

 

 

 

 

 

Pentru updateuri despre echipa, meciuri, competitii si noutati va asteptam pe pagina oficiala de Facebook a Clubului Navobi: http://www.facebook.com/c.s.navobi.iasi/

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *